După închiderea de către PMB a circulației pe Podul Grant, Sectorul 6 este blocat / Ciucu: „Fac apel la domnul primar general să scurteze timpul de execuție a lucrărilor”

Începând de astăzi, circulația pe Podul Grant a fost închisă, ceea ce a dus la aglomerarea traficului din Capitală, un subiect sensibil pentru bucureșteni. În acest sens, Ciprian Ciucu l-a rugat pe primarul general al Capitalei să trimită mai mulți polițiști locali pentru dirijarea traficului în Sectorul 6 și să scurteze timpul de execuție a lucrărilor la pod.

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu, îi solicită lui Nicușor Dan să intervină în problema traficului din București, după închiderea unui sens de circulație de pe Podul Grant.

„După închiderea de către PMB a circulației pe Podul Grant, Sectorul 6 este blocat. Există un plan de dirijare a traficului la care participă Brigada Rutieră, Poliţia Locală a Sectorului 6 și Poliția Locală a Sectorului 1.

Cu toate acestea se circulă extrem de greu. Fac apel la Primăria Capitalei să se alăture, cu propria Poliție Locală, eforturilor de dirijare a traficului, să iasă din Centru și în astfel de situații să vină și în cartiere”, a scris Ciprian Ciucu, luni, pe Facebook.

De asemenea, edilul Sectorului 6 îi transmite lui Nicușor Dan că trebuie să scurteze timpul de execuție a lucrărilor.

Ciprian Ciucu: „Fac apel la domnul primar general să scurteze timpul de execuție a lucrărilor”

„De asemenea, fac apel la domnul primar general să scurteze timpul de execuție a lucrărilor prin alocare de resurse suplimentare (să se lucreze în trei schimburi) și printr-o bună mobilizare de șantier și o monitorizare permanentă.

Cu toții am făcut peste o oră să ieșim din cartiere. Eu, personal, de mâine mă voi duce la serviciu cu transportul în comun. În măsură posibilităților, fac apel la dumneavoastră să folosiți cu precădere transportul în comun. Tramvaiul 41 circulă, fac apel la STB să suplimenteze capacitatea de transport”, a mai scris Ciprian Ciucu.

De luni s-a restricționat traficul pe Podul Grant, pe sensul de mers dinspre Crângași spre nordul Capitalei. Și tramvaiul 41 circulă în sistem pendulă pe Podul Grant.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati