„Femei pe Mătăsari” cu concerte, prezentări de modă şi spectacole de teatru. Traficul rutier va fi restricționat

Traficul rutier va fi restricţionat de vineri, ora 16,00, până duminică, ora 23,00, pe strada Mătăsari, segmentul cuprins între strada Matei Voievod şi bulevardul Pache Protopopescu, cu ocazia evenimentului cultural „Femei pe Mătăsari”, care va consta în concerte, prezentări de modă şi spectacole de teatru, expoziţii şi ateliere de lucru, transmite Agerpres.

„Organizatorul va permite accesul auto al riveranilor, precum şi cel al autospecialelor destinate situaţiilor de urgenţă”, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Poliţia solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

  • ”Între 26 și 28 mai, dă-ți voie să fii un pic Nomad, lasă-ți în urmă cartierul și vino pe strada Mătăsari, unde în timpul zilei descoperi Bucureștiul în lumina de sfârșit de mai, în parfum de primăvară și bucate alese, iar serile sunt pline de concertele unor artiști dragi.”, precizează organizatorii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati