Firea, demers INEDIT pentru majorarea alocațiilor: Dragi copii, parinti si bunici, haideti sa le scriem impreuna parlamentarilor, pentru a vota majorarea alocatiilor!

Dragi copii, parinti si bunici, haideti sa le scriem impreuna parlamentarilor, pentru a vota majorarea alocatiilor pentru cei aproape 4 milioane de copii ai tarii!, a transmis senatorul PSD Gabriela Firea.

Demersul inedit al fostului edil al Capitalei poate duce la majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.

  • Firea: Alocatii mai mari pentru copii inseamna respect pentru familiile din România! Inseamna investitie in viitorul tarii!

Gabriela Firea îndemnă pe copii, părinți și bunici intre pe platforma online www.psd.ro/alocatii, să aleagă judetul unde locuiesc, acolo vor gasi parlamentarii care s-au opus, pana acum, majorarii alocatiilor, si să le trimită un mesaj!

  • Concret, ce contine amendamentul PSD :
Majorarea alocațiilor de la 1 martie 2021 la nivelul prevăzut inițial în Legea dublării alocațiilor nr. 14/2020.
Astfel, alocațiile ar urma să crească după cum urmează:
  • De la 214 lei la 300 de lei pentru copiii între 2 și 18 ani.
  • De la 427 lei la 600 de lei pentru copiii sub 2 ani sau copiii cu handicap.
”Cu cat suntem mai multi, cu atat avem sanse mai mari de reusita la votul de luni, din Parlament, al Bugetului!”, a conchis senatorul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati