FOTO/VIDEO Cum se desfășoară protestul spontan de la metrou. În timp ce bucureștenii se înghesuie în STB, în subteran se dansează pe peron

0
355
Foto: Facebook / USLM

Este haos la metroul din Capitală, unde angajații au coborât încă de la primele ore ale dimineții în tunel pentru a protesta. Nu se știe când va fi reluată circulația.

Protestul sindicaliștilor a început aseară, de la ora 23. Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că conducerea Metrorex a refuzat mărirea salariilor și a decis că sporul de tunel este încasat abuziv.

Foto: Facebook / USLM

Luați prin surprindere, bucureștenii au fost nevoiți să găsească alte mijloace pentru a ajunge la serviciu sau la școală și grădiniță, cu copiii. Cei mai mulți s-au înghesuit în mijloacele de transport în comun.

Protest metrou
Foto: digi24.ro

Între timp, au apărut imagini cu protestatarii din subteran.

Pe peronul din Piața Unirii, o parte dintre ei cântă și aplaudă, iar unii râd.

Nu toți poartă mască de protecție, potrivit imaginilor.

Într-o postare pe Facebook, sindicaliștii îi răspund ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă: Nu vom da înapoi.

Ei spun că sunt 2.500 de angajați, nu doar câteva sute, așa cum se susține, și neagă că acțiunea lor are legătură cu decizia de închidere a unor spații comerciale de la metrou.

Protestul sindicaliștilor a început aseară, de la ora 23

Protestul a început din timpul nopții, când sindicaliștii au ocupat calea de rulare, făcând imposibilă pornirea metroului.

Foto: Facebook / USLM

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.