Gemeni de 4 luni, salvaţi cu mascaţii în Bucureşti

Intervenţie în forţă, miercuri seară, într-un bloc din sectorul 5 al Capitalei, unde un bărbat s-a baricadat în casă cu doi bebeluşi, după ce a bătut-o şi a alungat-o din locuinţă pe mama copiilor. Femeia a cerut imediat ajutor, speriată că individul care era beat le-ar putea face rău gemenilor de numai 4 luni, potrivit observatornews.ro.

Femeia în vârstă de 33 de ani şi cei doi copii ai acesteia se află acum în afara oricărui pericol. Bebeluşii au fost scoşi în siguranţă de poliţişti din apartament şi au ajuns în custodia mamei. A fost de asemenea emis şi un ordin provizoriu de protecţie.

Tatăl bătăuş s-a baricatdat cu cei doi bebeluşi în apartament

Reamintim că scandalul a avut loc în apartamentul celor doi din sectorul 5 al Capitalei. Agresorul, un bărbat de 46 de ani, ar fi băut, iar apoi ar fi bătut-o pe concubina lui chiar sub ochii copiilor lor de numai 4 luni. Apoi, după scenele de coşmar, bărbatul ar fi dat-o afară din casă pe femeie şi s-a baricadat cu cei doi bebeluşi. La faţa locului, au ajuns poliţişti negociatori, dar şi o echipă de asalt a Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Văzând că nu au reuşit să îl scoată pe bărbat din apartament, la câteva zeci de minute aceştia au intrat în apartament, l-au imobilizat şi l-au condus la secţie.

Din informaţiile obţinute de Observator, acesta ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor că a băut şi că acesta este motivul pentru care a recurs la acest gest.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati