Guvernul a aprobat reducerea tarifelor de roaming între România și Republica Moldova

0
219
Unsplash

Acordul privind reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internaţional şi a celor de apeluri internaţionale între România şi Republica Moldova a fost aprobat de Executiv.

„Guvernul a adoptat astăzi Hotărârea privind aprobarea Acordului între Guvernul României şi Guvernul Republicii Moldova pentru reducerea tarifelor de furnizare a serviciilor de roaming internaţional şi a celor de apeluri internaţionale între cele două state”, informează Guvernul, prin intermediul unui comunicat.

Acordul dintre cele două Guverne a fost semnat la Chişinău pe 11 februarie. În baza acestuia, fiecare parte se va asigura că operatorii de reţele negociază cu bună-credinţă cu orice solicitant condiţiile tehnice şi comerciale de furnizare a serviciilor de interconectare în vederea terminării în propria reţea a apelurilor şi SMS-urilor provenite de la numere din statul celeilalte părţi şi de tranzit internaţional de apeluri şi SMS-uri provenite de la numere din statul celeilalte părţi către reţele din propriul stat.

„Cooperarea cu Republica Moldova în vederea integrării europene este şi va fi în continuare una dintre priorităţile României”, precizează Guvernul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.