Incendiu puternic în București. Circulaţia în zona Căii Dorobanţi este restricţionată

0
402
Foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Un puternic incendiu a izbucnit luni dimineaţă, la mansarda unei clădiri situate pe Calea Dorobanţi, din zona centrală a Capitalei. Pompierii intervin, circulaţia în zonă fiind blocată, potrivit news.ro.

Reprezentanţii ISU au anunţat că incendiul a fost localizat.

”Se observă degajare de fum la nivelul acoperişului, suprafaţa afectată estimată este de 400 mp. În imediata apropiere se află o clădire P+8, se acţionează pentru protejarea acesteia. Nu sunt victime”, au transmis reprezentanţii ISU.

Oamenii din cele două clădiri s-au evacuat.

Au fost alertate 11 autospeciale de stingere.

”Se acţionează la exterior pe toate laturile clădirii, respectiv la interior în mansardă. Totodata, acţionăm pentru îndepărtarea îmvelitorii din tablă pentru a realiza accesul la structura acoperişului”, au transmis pompierii.

Circulaţia în zonă este închisă.

”Având în vedere intervenţia pompierilor la un incendiu situat pe Calea Dorobanţi,  Brigada Rutieră recomandă participanţilor la trafic: ă evite zona; să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri; să circule cu prudenţă. La acest moment traficul rutier este restricţionat pe Calea Dorobanţi,  segmentul de drum  cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi Bd. Dacia”m anunţă Poliţia Rutieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.