Liniile 133 și 222 vor funcționa de astăzi pe trasee modificate

Începȃnd de sâmbătă, traseele liniilor de autobuz 133 și 222 vor fi modificate, ca urmare a aplicării unor noi măsuri de optimizare a rețelei de transport public.

Astfel, linia de autobuz 133 („Bd. Tineretului” – „Gara Basarab”) va funcționa pe un traseu modificat pe sensul de mers spre terminalul „Bd. Tineretului”, de la terminalul „Gara Basarabʺ, pe Bd. Dinicu Golescu, Piaţa Gării de Nord, Calea Griviţei, Bd. Dacia, Str. Traian, Str. Dimitrie Onciul, Str. Zece Mese, Str. Traian, Str. Nerva Traian, Calea Văcăreşti, terminalul „Bd. Tineretului”.

Circulația autobuzelor liniei 133 pe sensul opus nu va fi modificată.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri în stațiile „Gara Basarab” și „Gara de Nord”, situate pe Bd. Dinicu Golescu (aferente liniilor 105, 123, 162, 178, 196, 282, 610 și N610).

Linia de autobuz 222 va funcționa pe un traseu modificat, în vederea îmbunătățirii ritmicității pe tronsonul cuprins între Cartierul Latin și linia de tramvai 41, precum și pentru asigurarea unei legături directe cu rețeaua de metrou.

Autobuzele acestei linii vor circula pe traseul de bază ȋntre terminalul „Complex Cartier Latin” și intersecţia Prelungirea Ghencea/Str. Brașov, apoi pe un traseu modificat, pe Str. Brașov, Drumul Taberei (ramura de sud), capătul de linie (staţia) „Parcul Drumul Taberei”, cu ȋntoarcere pe Drumul Taberei, Str. Râul Doamnei, Prelungirea Ghencea, terminal „Complex Cartier Latin”.

Pe traseul modificat, autobuzele vor efectua opriri în stațiile: „Brașov” (situată pe Str. Brașov, aferentă liniilor 173, 221 și N118), „Eugen Lovinescu” (situată pe Drumul Taberei – ramura de sud, aferentă liniilor 105, 173, 221 și 368) şi „Râul Doamnei” (situată pe Str. Râul Doamnei, aferentă liniilor 105 și 368).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati