Lucian Judele, viceprimar USR al Sectorului 3: Rușine, PNL! Stai și faci scut în fața celui mai mare corupt din București, Robert Negoiţă

Primarul Robert Negoiță este marele absent al ședințelor din Consiliul Local al Sectorului 3. Consilierii USR din Sectorul 3 nu l-au mai văzut pe Robert Negoiță la ședințele Consiliului Local de mai bine de doi ani. De fiecare dată când i s-a cerut prezența la ședințe, în primul rând din respect pentru cetățenii pe care îi reprezintă, primarul a ignorat pe toată lumea, dar şi prevederile legii, transmite Lucian Judele, viceprimar USR al Sectorului 3.

Mai mult, Negoiță are pretenția ca toți consilierii locali să-i voteze proiectele fără să pună la dispoziția acestora informații privind fundamentarea și termenele de finalizare a acestor investiții. Cu toate acestea, deși sunt multe deficiențe, cele mai multe proiecte trec cu girul PNL-ului, care și-a trădat propriul electorat și a dat mâna cu PSD, arată sursa citată.

”Rușine, PNL! Acum patru ani stăteai cu mine aici în față și promiteai că vom face publice toate jafurile pe care Robert Negoiță le-a făcut în primele două mandate. Acum stai și faci scut în fața celui mai mare corupt din București. Putem să punem stop acelor garduri de zeci de kilometri și putem avea o școală a viitorului. Există în sfârșit o alternativă reală. Pe 9 iunie, haideți să trimitem locatarul din Primărie acasă. Odată demufat de la banii publici, Robert Negoiță va ajunge la pușcărie”, spune Lucian Judele, candidat Dreapta Unită pentru Primăria Sectorului 3.

USR Sector 3 subliniază necesitatea schimbării actualei administrații locale în favoarea uneia responsabile și transparente.

”Pe 9 iunie sper să terminăm cu acest primar care și-a dovedit nivelul maxim de incompetență în acest mandat. Hoțiile lui sunt atât de evidente la tot pasul. Avem un buget pe 2024 aprobat pentru pavele și borduri cu 271% mai mare decât era în 2022. Avem 150 de milioane de euro băgate în Hala Laminor, dar sectorul în care noi locuim, pentru care plătim taxe și impozite, nu are în acest moment un spital”, a declarat Adrian Buduroi, candidat Dreapta Unită pentru Consiliul Local al Sectorului 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati