Măsuri adoptate de DGASPC Sector 3 pentru persoanele aflate în izolare

În contextul prevenirii și limitării răspândirii infecției cu Coronavirus (COVID-19), Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 vine în sprijinul persoanelor aflate în izolare la domiciliu pe raza Sectorului 3, printr-o serie de măsuri.

Astfel, instituția noastră contactează toate persoanele din listele puse la dispoziție de către Direcția de Sănătate Publică București și Instituția Prefectului Municipiul București, iar, în funcție de nevoile acestora, D.G.A.S.P.C. Sector 3 asigură servicii de consiliere și informare, precum și livrarea de produse alimentare, în limita resurselor disponibile.

Venind în întâmpinarea persoanelor care și-au exprimat dorința de a se alătura demersurilor întreprinse de DGASPC Sector 3 și oferind suport persoanelor aflate în izolare la domiciliu, persoanelor vârstnice, singure, greu deplasabile, au fost puse la dispoziție două numere de telefon, respectiv, 0751.055.838 și 0729.038.128.

Cetățenilor le este recomandat să respecte măsurile stabilite de autorități pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu Coronavirus (COVID-19), dând dovadă de responsabilitate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati