Medici din Capitală, trimişi să se vaccineze la un centru inexistent

0
158
vaccin
Unsplash

Dan Malciolu, medic la Hospice Casa Speranței din București, unde sunt îngrijiți bolnavi de cancer în faze avansate, a povestit pe pagina de Faceook că sistemul electronic pentru programarea la vaccinul anti-covid l-a repartizat greșit către un centru inexistent.

Medicul a povestit pe Facebook că a încercat ore întregi, de marți seara până miercuri dimineață, să găsearcă modalitatea prin care el și colegii lui de la Hospice Casa Speranței se pot vaccina.

Însă nici DSP București nici alți dispeceri nu au găsit repede o soluție pentru că sistemul nu permite reprogramarea celor deja alocați la vaccinare.

„ Mă gândesc cum ar fi fost dacă lucrurile nu ar fi ridicole din când în când. În viață. În profesie. În pandemie. (…) Întâi, un cadru militar mi-a zis că nu poate să mă ajute, dar ca îmi înțelege situația. La insistențele mele și înțeles fiind, mi-a sugerat să sun la DSP. Acolo iar m-a înțeles cineva care mi-a sugerat să sun iar la DSP și să tastez altceva decât înainte. Chiar asta fac, acum când scriu. Linia se deconecteaza la câteva minute, dar eu continui să încerc. Și mă tot gândesc, oare o să îmi răspundă cineva”, a scris medicul, marți seara, pe pagina sa de Facebook.

Anunţul făcut de Valeriu Gheorghiţă

Într-o reacție pentru Europa FM, medicul Valeriu Gheorghiță,coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, a spus că persoanele aflate în această situație vor fi redirecționate către centrele de vaccinare de la Spitalele Floreasca și Universitar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.