MINA Museum – primul muzeu imersiv din România se deschide pe 24 august

0
484

Museum of Immersive New Art – MINA, primul spaţiu imersiv din Bucureşti, va fi deschis pe 24 august, de la ora 20.00, pe strada George Constantinescu 2-4 cu două spectacole în premieră.

O producţie multimedia cu peste 60 dintre operele celebrului artist Gustav Klimt din întreaga sa activitate, opere expuse în muzee din toată lumea, scrie news.ro.

Selecţia lucrărilor este un arc în timp ce trece prin toate perioadele artistului şi este o reinterpretare contemporană cu animaţii ce creează un spectacol imersiv audio vizual, realizat de artişti români, studioul Aural Eye şi producătorul muzical, Alexei Ţurcan.

Un spectacol educaţional pentru toate vârstele cu o importantă componentă de sustenabilitate, care oferă vizitatorilor o călătorie prin apele din România – Delta Dunării şi Marea Neagră, dar şi în adâncurile Oceanului. Proiectul este realizat tot de artişti români, prin studioul Collider Visuals & Pixels Reality şi producătorul muzical, Costav Ivanov.

MINA este amenajat în prima fabrică de calculatoare din România (ICE FELIX), renovată special pentru acest proiect. Muzeul ocupă 2.500 de metri pătraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.