Nepăsare în București. Șoferii ocolesc o fată de 15 ani, accidentată grav

0
623
sursa foto: Unsplash

Nepăsare în București. Nicio mașină nu oprește după ce o fată de 15 ani a fost accidentată grav. Tânăra, lovită pe trecerea de pietoni, este lăsată să zacă pe sosea, în timp ce mașinile nu opresc, șoferii preferând să o ocolească, potrivit aktual24.ro.

Mai mult, un șofer care a asistat la accident și care inițial a oprit, cu mașina pe avarii, pleacă după mai puțin de un minut, fără să intervină.

Șoferul vinovat, în vârstă de 20 de ani, a fost identificat

Accidentul a avut loc sâmbăta, pe bulevardul Iuliu Maniu. O fata de 15 ani a fost izbită puternic de o mașină, pe trecerea de pietoni. Abia după un timp, apar vreo câțiva pietoni care merg pe drum, lângă fata, încercând să o salveze.

„La data de 11 Noiembrie a.c, în jurul orei 13:30, Brigada Rutieră a fost sesizataăprin SNUAU 112 cu privire la un accident rutier înregistrat pe bd.Iuliu Maniu din sectorul 6.

Conducătorul unui autovehicul, care circula pe bd. Iuliu Maniu dinspre Str. Valea Cascadelor către Autostrada A1, a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului public, iar imediat după impact, și-a continuat deplasarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.