Nicușor Dan: Am semnat contractul pentru repararea și mentenanța acoperișului de la Arena Națională

0
455
Foto: Facebook / Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, vineri, că a semnat contractul pentru repararea și mentenanța acoperișului de la Arena Națională, după ce timp de 11 ani nu a beneficiat de niciun fel de întreținere specializată.

„Povestea acestui acoperiș este încă o dovadă a nepăsării foștilor primari Oprescu și Firea, care în mandatele lor nu au asigurat, cum ar fi fost normal, o mentenanță corespunzătoare. Indolența lor a dus la deteriorarea sistemului de tractare a acoperișului, municipalitatea fiind nevoită, de când am preluat mandatul de primar, să apeleze la alpiniști pentru a tracta manual sistemul de deschidere/închidere a acoperișului”, a mai scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Conform contractului, stadionul va beneficia de servicii de reparații, mentenanță și întreținere pentru acoperișul retractabil, cubul și tabela electronică. De asemenea, personalul autorizat va beneficia de instruire de specialitate pentru operarea acoperișului retractabil și a cubului video de pe arenă, precizează edilul.

Foto: Facebook / Nicusor Dan

Nicușor Dan mai menționează că firma AUROCON ROMANIA SRL, care se va ocupa de mentenanță, are peste 25 de ani de activitate în domeniu și a realizat automatizarea acoperișurilor mobile pentru Stadionul BC Place – Vancouver, Canada, Dubai Mall – Dubai, Emiratele Arabe Unite, castelul Josefsburg – Kufstein, Austria, arenele de tenis Rothenbaum – Hamburg, Germania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.