Noi proiecte de investiții pentru încă cinci spitale aflate în administrarea PMB au fost aprobate pentru finanțare din PNRR

Primarul general Nicușor Dan anunță că noi proiecte de investiții pentru încă cinci spitale aflate în administrarea Primăriei Municipiului București au fost aprobate pentru finanțare din fonduri PNRR. 

Astfel, spitalele Filantropia, Spitalul Clinic de copii ”Dr. Victor Gomoiu”, Foișor, Spitalul Clinic Sfânta Maria, Spitalul Clinic de Obstretică-Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sârbu” vor primi în total peste 29 de milioane de lei pentru investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală care va eficientiza activitatea personalului medical în beneficiul pacienților. 

În ultimii trei ani, Primăria Municipiului București a atras fonduri nerambursabile în valoare de peste 274 de milioane de lei pentru modernizarea serviciilor medicale din spitalele aflate în administrare. 

Este vorba despre investiții în echipamente, clădiri noi, renovări, modernizarea sistemelor de detectare a incendiilor precum și reducerea riscurilor de infecții nosocomiale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati