Noi sancțiuni pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice, aplicate de Poliția Locală Sector 6

Ca urmare a acțiunilor desfășurate în perioada 18.09.2021 – 17.10.2021, au fost depistați mai mulți de conducători auto care au încălcat prevederile art.142 din O.U.G. nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, cu modificările și completările ulterioare, fiind aplicate 234 de sancțiuni contravenționale în valoare de 56.115 lei, dintre care 60 de avertismente și ridicate un număr de 20 de autovehicule staționate neregulamentar în stațiile mijloacelor de transport în comun și din zonele trecerilor pentru pietoni.

Poliţia Locală Sector 6 face apel la conducătorii auto să şofeze regulamentar, să nu obstrucţioneze circulaţia mijloacelor de transport în comun, să respecte indicatoarele cu semnificația “Oprirea Interzisă”, să nu staţioneze în dreptul trecerilor pentru pietoni şi să nu blocheze accesul în spitale, policlinici, școli sau alte instituţii publice.

Aceste acțiuni au caracter permanent și se derulează pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati