O mamă și fiica sa au fost bătute în fața unei școli din București, chiar sub privirile unui polițist local

0
566

O mamă și fiica sa au fost bătute în fața unei școli din București, în miezul zilei, când cea mică ieșea de la ore. Totul s-a petrecut chiar sub ochii unui polițist local care păzea intrarea. De vină ar fi câteva colege de-ale copilei, dar și părinții acestora. Familia fetiței a depus o plângere la poliție.

Fetiţa, în vârstă de 11 ani, ieșea de la ore şi era în faţa Școlii nr. 95 din sectorul 3, când a fost oprită de câteva colege. Au început să o înjure, iar mai apoi să o lovească cu pumnii și cu picioarele, potrivit Observatornews.ro.

„Am ajuns lângă fetiță, am luat-o în brațe, am întrebat-o ce s-a întâmplat, nu putea să vorbească, era mai mult leșinată…”, a declarat mătușa victimei.

Nici mama fetei nu a scăpat de violențe, care a fost bătută trasă de păr de părinții agresoarelor.

După ce rudele au depus plângere, polițiștii de la Secția 11 au identificat agresoarele și au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe și, alături de procurori, încearcă să afle de la ce a pornit conflictul.

Mai mult, inspectorii școlari – care au aflat despre scandal – au cerut să se organizeze o întâlnire între părinții elevelor și profesorii diriginți. La discuție ar urma să participe și directoarea școlii, care a refuzat să comenteze incidentul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.