O mașină și o motocicletă au luat foc pe Şoseaua Progresului, în urma unui accident

Accident teribil în Capitală între o motocicletă și un autoturism. În urma impactului, ambele autovehicule au luat foc. Motociclistul a fost readus la viață de salvatori la locului accidentului, dar a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital. Martorii spun că de vină pentru accident a fost șoferița care nu a acordat prioritate, scrie RTV.net.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara pe Şoseaua Progresului din Bucureşti. În urma impactului atât autoturismul, cât şi motocicleta au luat foc. Martorii au sărit cu extinctoare pentru a stinge flăcările.

Echipajele de salvatori sosite la locul accidentului l-au găsit pe motociclist in stare gravă şi au început manevre de resuscitare.

„Ca urmare a impactului intre o masina si o motocicleta a rezultat ranirea grava a unei persoane in varsta de 27 ani, a fost gasit in stare grava fara puls, s-au inceput manevrele de resuscitare, iar in sprijinul SMURD a venit si un echipaj cu medic. Barbatul a fost transportat in stare stabila prezenta puls la spitalul Universitar din Bucuresti”, a declarat unul dintre pompierii salvatori care au intervenit la locul accidentului.

Când a ajuns la spital motociclistul a intrat din nou în stop cardio respirator, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au întocmit un dosar penal pe numele șoferului pentru ucidere din culpă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati