Orban îi ia apărarea lui Nicușor Dan în scandalul înregistrărilor și dă vina pe „mafioții din PSD„

Premierul Ludovic Orban i-a luat marți apărarea candidatului dreptei la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, în candalul privind înregistrarea în care acesta ar interveni și chiar garanta pentru un afacerist controversat și implicat în zonele verzi din parcul Orășelul Copiilor și unde a construit ilegal un restaurant, fără nicio autorizație.

„Nu mi s-a părut o negociere. E urât să înregistrezi pe cineva atunci când vorbeşti cu el. Dar PSD e disperat că pierde teren pe zi ce trece. Toţi mafioţii şi toţi interlopii care au trăit bine sub guvernarea locală PSD încearcă disperaţi să-l discrediteze pe Nicuşor Dan fără niciun fel de bază. (…) Ce negociere e acolo? Nu cred că mafioţii şi interlopii trebuie să facă legea. Faptul că sunt date astfel de înregistrări pirat, care nu au niciun element credibil şi care din punctul meu de vedere nu pun nicio umbră de îndoială asupra candidatului Nicuşor Dan, îmi arată disperarea PSD şi faptul că sunt capabili să apeleze la orice fel de mijloace„, a declarat Orban în curtea PNL.

El susține că a fost de fapt vorba despre „de un abuz al Primăriei, că a vrut să demoleze o clădire„, iar Asociaţia Salvaţi Bucureştiul a venit în sprjinul cetăţeanului care era pus în pericolul de a fi demolată clădirea, în instanţă fiind anulată decizia de demolare, iar procesul câştigat.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati