Peste 4.000 de imobile nu au căldură şi/sau apă caldă în Capitală

0
162
Unsplash

Peste 4.000 de blocuri de locuinţe şi instituţii bucureştene fie nu au deloc apă caldă şi căldură, fie le primesc sub parametri. 

Vezi aici lista zonelor afectate miercuri, 9 decembrie.

Peste 4.000 de imobile bucureştene nu au apă caldă şi/sau caldură, ori le primesc la parametri necorespunzători, potrivit unor date Termoenergetica.

Toate sectoarele sunt afectate de probleme în privinţa furnizării agentului termic. În cele mai multe dintre locuinţele afectate, agentul termic ajunge astăzi sub parametri (adică apa caldă şi caloriferele din aceste locuinţe sunt aproape reci).

Nicușor Dan, a spus în repetate rânduri, încă din campania electorală, că problema căldurii nu se va rezolva în această iarnă şi că deocamdată poate face management de avarie şi poate asigura comunicare mai transparentă cu oamenii afectaţi.

Ieri, peste 3.400 de imobile nu au avut apă caldă şi/sau căldură.

Bucureștiul are a doua cea mai extinsă rețea de termoficare urbană din lume, după Moscova, moștenită din perioada comunistă. Avem peste 950 de kilometri de rețea primară, alți peste 2.900 km de rețea secundară și peste 1.000 de puncte și module termice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.