Primăria Capitalei oferă reduceri la transportul public pentru firmele din București

0
1324

Primăria Capitalei a anunțat că oferă reduceri firmelor din mediul privat care vor achiziționa abonamente pentru angajați. Reducerile cresc odată cu numărul de abonamente cumpărate.

Primăria Capitalei a anunțat că face reducere la abonamentele metropolitane integrate de transport public pentru salariații din mediul privat.

„Firmele din București pot achiziționa abonamente la un preț redus pentru transportul public în comun. La achiziția unui pachet de 30 de abonamente integrate – transportul de suprafață + metrorex (lunare, pe 6 luni sau 12 luni), firmele beneficiază de o reducere de 10%. La achiziția de minim 50 de abonamente, reducerea aplicată este de 15%.

Transportul public generează beneficii importante pentru fiecare dintre bucureșteni: este mai ieftin, mai nepoluant și creează mobilitate în Capitală. Sunt pași către un mediu înconjurător mai sănătos, către mobilitate. Pași spre normalitate!“, a scris viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu, pe pagina sa de Facebook.

Cât costă abonamentele

Un abonament metropolitan integrat pentru 24 de ore va costa 20 de lei pentru toate cele trei tipuri de transport, iar cel valabil 72 de ore – 40 de lei.

Un abonament metropolitan integrat cu valabilitatea o lună va costa 140 de lei pentru suprafaţă-feroviar, 140 de lei pentru metrou-feroviar şi 210 lei pentru suprafaţă-metrou-feroviar.

Pentru şase luni, abonamentul va fi de 800 de lei pentru suprafaţă-feroviar şi, respectiv, metrou-feroviar, şi 1.100 de lei pentru toate cele trei tipuri. Pentru un an, abonamentul va costa 1.400 de lei pentru suprafaţă-feroviar şi metrou-feroviar şi de 2.000 de lei pentru suprafaţă-metrou-feroviar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.