Primăria Sectorului 1, acuzată că administrează piețele cu o firmă cu doi angajați

Primăria Sectorului 1 este acuzată de Compania de Investiții și Dezvoltare Sector 1 S.A. (CIDS1) că a atribuit administrarea piețelor unei companii cu doar 2 angajați.

Potrivit sursei citate, după ce Primăria Sectorului 1 a desființat Administrația Piețelor S1 în anul 2020, Compania de Investiții și Dezvoltare Sector 1 S.A. (CIDS1) și-a asumat rolul de a administra și de a întreține funcționalitate piețele din Sectorul 1.

Astfel, CIDS1 a preluat o mare parte din angajații fostei administrații a piețelor, ”pentru a desfășura activitatea de management a acestor imobile la cele mai înalte standarde.”

Compania meționează că nivelul încasăriilor au crescut cu peste 30% față de perioada precedentă, însă, ”deși actuala conducere a CIDS1 a solicitat edilului de sector preluarea integrală a administrării piețelor”, administrația locală din Sectorul 1 a hotărât să atribuie prin încredințare directă contractul de administrare al piețelor unei firme de casă cu doar 2 angajați.

”Coincidență sau nu, aceeași firmă, Marcom Pro 2002 SRL a câștigat în anul 2021 contracte de reparații cu școlile din Sectorul 1 în valoare de peste 2.000.000 lei!!!” mai spun reprezentanții C1DS1.

Având în vedere cele mai sus menționate, societatea solicită Primăriei Sectorului 1:
– să comunice public și să împărtășească cetățenilor viziunea acesteia pe termen scurt și mediu legată de administrarea piețelor;
– să colaboreze cu conducerea CIDS1 care este deschisă la un dialog constructiv, bazat pe obiective transparente și planuri de acțiune, cu scopul dezvoltării serviciilor pentru cetățeni prin investiții, neîntârziat;
– să facă publice rezultatele financiare obținute de firmele care preiau activitatea de administrare în sector pentru a permite evaluarea eficienței economice a deciziilor luate.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati