Primăria Sectorului 3 anunță că se reiau atribuirile pentru locurile de parcare

Primăria Sectorului 3 informează că începând cu ianuarie 202, se reiau atribuirile de locuri de parcare.

Procedurile se vor derula în baza regulamentului valabil în acest moment și care poate fi consultat aici: https://www.primarie3.ro//Regulament%20privind%20licitatia-atribuirea%20locurilor%20din%20parcarile%20de%20resedinta%20de%20pe%20raza%20Sectorului%203%20-%20actualizat.pdf

Atribuirile se vor face treptat, pentru fiecare adresă în parte, ca urmare a unei programări anunțate.

În primul rând, în perioada următoare, pe www.primarie3.ro va apărea o secțiune specială unde va fi postat, pentru început, un calendar lunar valabil pentru fiecare adresă din S3. În acest fel, cetățenii vor ști exact în ce lună urmează să se atribuie locurile libere de la domiciliile lor.

În luna respectivă, la adresele programate, se vor afișa listele cu locurile libere, atât fizic, la blocuri, cât și online, pe site-ul Primăriei Sectorului 3.

Timp de 20 de zile, după afișarea listelor cu locurile libere de la o anumită adresă programată pentru respectiva lună în curs, cei intersați să obțină un loc și care nu au o cerere în acest sens înregistrată își pot depune dosarele în GIS: https://parcari3.ro:8443/parcari

Cei care au deja cereri depuse în GIS nu trebuie să depună o alta.

Atenție! Este posibil, în cazul în care există vreo neclaritate sau ceva în neregulă, ca cei care au cereri deja depuse să fie contactați de angajații PS3.

La finalul celor 20 de zile, conform regulamentului de atribuire a locurilor de parcare de reședință, se va proceda la atribuirea locurilor libere de la adresa respectivă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati