Program STB de Crăciun. Cum vor circula mijlocele de transport în comun de sărbători

Liniile de transport public vor funcţiona cu programul adaptat unei zile de duminică în zilele de 25 – 26 decembrie și 1-2 ianuarie 2021, informează marţi Societatea de Transport Bucureşti (STB).

”În zilele de 25.12.202026.12.202001.01.2021 și 02.01.2021, liniile de transport public vor funcționa conform programului unei zile de duminică”, arată sursa citată.

Într-un context nemaiîntâlnit până acum, Societatea de Transport București STB SA își dorește să celebreze nașterea Domnului Iisus Hristos și să contribuie la fericirea călătorilor săi prin crearea unei povești, pentru mici și mari, în jurul celui mai emblematic simbol al unui oraș mereu aflat în mișcare – tramvaiul.

Astfel, în perioada 22 – 26 decembrie 2020, în intervalul orar 16:00 – 21:00, „Tramvaiul de Poveste”, un model de epocă din parcul STB SA, frumos ornamentat și luminat, va circula pe un traseu dedicat din centrul Capitalei. Moș Crăciun va fi prezent, iar ajutoarele sale, celebrii spiriduși, îi vor întâmpina pe toți călătorii cu voie bună, pe acordurile celor mai frumoase și vesele colinde românești și internaționale.

Totodată, din dorința de a aduce un strop de bucurie și o pată de culoare călătorilor bucureșteni, Societatea de Transport București STB SA scoate la colindat tramvaiul Bucur LF, special decorat cu motive specifice Crăciunului.

Astfel, în perioada 21 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021, călătorii Liniei 1 de tramvai vor putea asculta o selecție deosebită de colinde românești, duioase și antrenante, precum și cântece de iarnă vesele și zglobii, care să contribuie la starea de spirit specifică sărbătorilor de iarnă și să le amintească de emoția acestor zile sfinte.

„Tramvaiul Colindelor” este un proiect de suflet prin care STB SA îsi dorește să fie mai aproape de călătorii săi și să întregească magia Crăciunului printr-o atmosferă relaxantă și veselă, aducând bucurie în cele mai circulate zone din Capitală.

Accesul în „Tramvaiul Colindelor” este permis tuturor călătorilor, vehiculul având un program normal de funcționare, cu oprire în toate stațiile Liniei 1.

Prin aceste demersuri, STB SA îşi propune să aducă o pată de culoare și de veselie în peisajul urban, pe cele mai circulate bulevarde din Bucureşti, să fie cât mai aproape de călători şi să-i introducă în atmosfera specială a sărbătorilor de iarnă: Crăciunul și Anul Nou.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati