ULTIMA ORĂ/ Protest al salariaţilor din Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate. Angajaţii asigură doar urgenţele în anumite intervale orare

0
227

Salariaţii din Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate protestează, miercuri, fie în birouri, prin întreruperea lucrului, fie în faţa instituţiilor. Pe durata protestului se asigură doar urgenţele.

”Protestele angajaţilor din cadrul CNAS/ CAS judeţene se desfăşoară în toate judeţele ţării. Protestul a început de joi, 2 noiembrie şi continuă pe perioadă nedeterminată. La acest moment, în toate judeţele ţării, angajaţii protestează fie în birouri prin întreruperea lucrului, fie în faţa instituţiilor”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Blocului Naţional Sindical.

Potrivit acestora, pe perioada protestului, angajaţii Casei asigură doar urgenţele între orele 08.00-09.00 şi 16.00-17.00, precum:

  • serviciile pentru duplicarea cardurilor de sănătate, aprobări pentru aparate de oxigen, stome sau servicii necesare gravidelor ori persoanelor cu dizabilităţi.

 

Protestul este generalizat, pe perioadă nedeterminată şi este general de lipsa dialogului social, nerezolvarea problemelor din sistem, dar şi de faptul că salariile nu au mai crescut din 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.