Protest în fața Secției 5 în memoria fetiței care a fost lovită mortal de o mașină de poliție – FOTO

Mai multe persoane au participat, sâmbătă, la un protest în fața Secției 5 de Poliție a Capitalei, organizat în memoria micuței Raisa, fetița de 13 ani care a murit după ce a fost lovită de o mașină de poliție.

„Mame, tați, bunici… haideți toți, cu mic, cu mare, să fim solidari, umani și să fim alături de familia îndurerată a fetiței”, au transmis, pe Facebook, organizatorii protestului.

Foto: Facebook / Iubesc Bucureștii Noi
Foto: Facebook / Iubesc Bucureștii Noi
Foto: Facebook / Iubesc Bucureștii Noi

„Dreptate pentru Raisa!” au scris, pe asfalt, oamenii, folosind lumânări în memoria fetiței care s-a stins joi și a fost înmormântată sâmbătă.

Aceștia s-au strâns să protesteze și să ceară măsuri urgente pentru ca agentul de Poliție să fie tras la răspundere.

FOTO: Antena3

Polițistul care a ucis-o pe Raisa Nicoleta, cercetat în libertate

Joi, 13 ianuarie, două fetițe, de 11 și 13 ani, au fost lovite de mașina de poliție când traversau pe strada Laminorului din sectorul 1 al Capitalei. În urma impactului, fata de 13 ani și-a pierdut viața. Fetița de 11 ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, starea ei fiind stabilă.

Polițistul din București care a intrat cu mașina în două fetițe, de 11 și 13 ani, și a accidentat-o mortal pe a doua dintre ele este acuzat de ucidere din culpă. El va fi cercetat în libertate, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Șeful Poliţiei Capitalei, Bogdan Berechet, a anunțat, vineri seară, că agentul a fost pus la dispoziţie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati