PROTEST INEDIT – împotriva USR, „împrumutat„ de consilierii generali social-democrați; Pancarte cu mesajul: „Doamna Wring, turnătoria ucide”

Modelul USR refertor la modalitatea de protest de pancarte a fost „împrumutat„ de consilierii generali ai PSD în ultima ședință a Consiliului General al Municipiului București.

  • Acesta a fost folosit chiar împotriva fostei şefe USR Bucureşti, Roxana Wring.

Astfl, consilierii PSD au adus, la ședința Consiliului General al Municipiului București de joi, pancarte pe care scrie „Doamna Wring, turnătoria ucide”, făcând referire la decizia CNSAS de a se verifica dacă fostul consilier Roxana Wring a fost colaborator al Securității.

Pancartele foloite au fost similare celor folosite de membrii #Rezist la protestele din Piața Victoriei, cu mesajul „Corupția ucide”, li au făcut referire directă la decizia CNSAS de a cere instanței să stabilească dacă Roxana Wring a fost sau nu colaborator al Securității.

Roxana Wring, dovedită de CNSAS că a colaborat cu fosta securitate, a demisionat de la conducerea USR Bucureşti. Ea și-a pierdut și calitatea de consilier în CGMB.

Consilierii PSD, aluzie la verificările CNSAS: Pancarte în CGMB cu „Doamna Wring, turnătoria ucide”

Consilierii PSD, aluzie la verificările CNSAS: Pancarte în CGMB cu „Doamna Wring, turnătoria ucide”(Video: Mediafax)

Publicată de stiripesurse.ro pe Joi, 24 octombrie 2019

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati