Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, invitat la Bucharest Tech Week

Vineri, 21 mai, de la ora 12:45, Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, va dezbate în direct, împreună cu bucureştenii şi cu alţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale din Capitală, aspecte ce ţin de digitalizare, în cadrul panel-ului denumit Digitalizarea Bucureştiului sub lupă.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul celui mai apreciat festival dedicat tehnologiei şi inovaţiei din România, Bucharest Tech Week, ajuns în acest an la a cincea ediţie.

În perioada 18-23 mai, „BUCUREŞTI. INIMA TEHNOLOGIEI” va fi conceptul care va reuni, prin interacţiuni profesionale şi personale, dar şi prin networking facilitat şi încurajat de platforma MyConnector, toţi pasionaţii de inovaţie şi tehnologie.

Panelul la care va lua parte ca invitat Radu Mihaiu, Digitalizarea Bucureştiului sub lupă, îşi propune să analizeze modul în care digitalizarea se va traduce printr-un plus de eficienţă, atât în interiorul instituţiilor, cât şi în relaţia interinstituţională şi, mai ales, în cea a autorităţilor cu cetăţeanul. În fapt, digitalizarea va sta în viitorul nu foarte îndepărtat la baza relaţiei dintre administraţiile locale şi cetăţean, traducându-se printr-un plus de transparenţă, de interacţiune, prin capacitatea de a răspunde mai rapid la solicitări.

Participarea la sesiunile TECH EXPO şi la prezentările organizate pe cele patru scene între 21-23 mai sunt gratuite şi se fac pe baza înscrierii pe https://www.techexpo.ro/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati