Robert Negoiță, apel la locatarii, președinții și administratorii din blocurile care încă nu au fost reabilitate

0
275

Primarul Sectorului 3 s-a întâlnit recent, la Sala Gloria și în teren, cu locatarii, președinții și administratorii din blocurile care încă nu au fost reabilitate termic și unde aceste lucrări, atât de utile, sunt dorite.

Astfel, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, le-a transmis acestora că trebuie să se grăbească și să depună urgent actele.

Fac și aici un nou apel, către Asociațiile de Proprietari, să depună actele. Informațiile necesare referitoare la indicatorii tehnico-economici pentru creșterea performanței energetice le găsiți pe site-ul www.primarie3.ro, link: https://s9.ro/1vo3. O parte dintre acești indicatori sunt deja aprobați în Consiliul Local Sector 3, iar alții urmează să fie incluși pe ordinea de zi a ședințelor”, a transmis primarul Sectorului 3 cetățenilor.

Totodată, cetățenii au fost informați că pentru nelămuriri, întrebări sau pentru îndrumare, se pot adresa pe adresa de email investitii.achizitii@primarie3.ro.

Prin reabilitare termică cetățenii vor beneficia de: facturi scăzute cu 40%, confort termic în fiecare apartament, montarea de panouri fotovoltaice, înlocuirea lifturilor și iluminat LED.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.