Robert Negoiță îi răspunde primarului de la Sectorul 4: “Da, Daniel Băluță, pasajul de la Vitan este absolut necesar pentru București”

După ce Daniel Baluță l-a provocat pe Robert Negoiță să demareze un proiect pentru construirea unui pasaj care să unească cele două sectoare, a venit și răspunsul edilului de la Sectorul 3.

Proiectul pasajului de la Vitan vizează fluidizarea traficului în zonă.

Negoiță: E nevoie de colaborare între sectoare dacă vrem să găsim și să implementăm cele mai bune soluții

Ieri, primarul de la Sectorul 3 i-a raspuns lui Daniel Băluță, tot printr-o postare pe Facebook.

Robert Negoiță a subliniat importanța colaborării între sectoare și și-a arătat deschiderea și pentru alte planuri comune alături de Daniel Băluță, ”vecinul și prietenul de la 4”.

La final, Negoiță a precizat că aceeași deschidere o are față de toți colegii primari.

“Da, Daniel Băluță, vecinul și prietenul meu de la 4, pasajul de la Vitan este absolut necesar pentru București, dar mai ales pentru sectoarele 3 și 4. Și, așa cum am discutat acum ceva timp, este un proiect pentru care să ne unim forțele și pe care să îl realizăm cât mai curând.

Mai ales că noi, în S3, avem deja câteva proiecte de fluidizare a traficului finalizate sau în pregătire și e nevoie, iată, și de colaborare între sectoare, dacă vrem să găsim și să implementăm cele mai bune soluții. Și cred că putem avea și alte planuri comune, interesante și utile, pentru zonele unde ne învecinăm. Ce spui? Abia aștept să avem o nouă întâlnire și să punem totul pe hărtie. Toată deschiderea, desigur, și față de ceilalți colegi primari.”, a scris Negoiță pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati