ROMEXPO organizează Târgul de Turism al României – ediția de toamnă, în perioada 10 – 13 noiembrie

În perioada 10 – 13 noiembrie, ROMEXPO organizează Târgul de Turism al României – ediția de toamnă. Cei interesați sunt așteptați în pavilionul B1 al Centrului Expozițional cu cele mai bune ponturi pentru zboruri și vacanțe ieftine.

#TTR2022 prezintă cele mai noi și interesante oferte turistice, fiind un eveniment la care participă agenții de turism și touroperatori, unități de cazare și de agrement, precum și prestatori de diverse servicii în turism sau autorități de turism locale, naționale și internaționale.

Companiile prezente au pregătit mega oferte pentru vacanțele din perioada sărbătorilor de iarnă. Nu lipsesc reducerile considerabile pentru destinațiile exotice recomandate de Revelion, dar nici promoțiile pentru cazare în cele mai frumoase stațiuni de ski pentru zilele de Crăciun.

Cei care adoră magia sărbătorilor de iarnă și decorurile de poveste pot beneficia și de oferte atractive de city-break la Târgurile de Crăciun din cele mai populare orașe europene.

Pe lângă promoțiile de sărbători, pasionații de călătorie mai pot achiziționa cu reducere de până la 50%, pachete turistice all inclusive sau de tipul demi-pensiune pentru vară, bilete de avion și chiar sejururi în Delta Dunării, pe litoralul românesc sau în cele mai frumoase zone de munte din țara noastră.

Nu ratați ediția de toamnă a Târgului de Turism al României. Vă așteptăm la ROMEXPO să alegeți destinația care vi se potrivește la un super preț.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România și Asociația Națională a Agențiilor de Turism.

Accesul este GRATUIT iar PROGRAMUL DE VIZITARE este:

10 – 12.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 18:00

13.11.2022: în intervalul orar 10:00 – 16:00.

News Bucuresti este partener media la Târgul de Turism al României – ediția de toamnă.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati