SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. își mărește echipa. Se caută măturători stradali și șoferi așteptăm candidații – începând cu data de 01.03.2024

SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. este în căutare de măturători stradali și șoferi categoriile B, C, D și E pentru parcul auto al companiei: Așteptăm candidații începând cu data de 01.03.2024.

Candidații pentru job-ul de măturători stradali trebuie să manifeste grijă deosebită în mânuirea și utilizarea materialelor si echipamentelor, conform reprezentanților societății. De asemenea, ”disponibilitatea către dialog, receptivitate, calm, tact în relațiile de serviciu este o constantă în viața de zi cu zi a angajaților acesteia”, arată sursa citată.

În ceea ce privește conducătorii auto, aceștia vor fi prezenți pe traseu, asigurându-se de colectarea deșeurilor, conform procedurilor de lucru, și transportarea la operatorii autorizați în vederea eliminării acestora. Existența unui atestat de șofer profesionist transport marfă, constituie un real avantaj.

Anul trecut, la Gala Topul Național al Firmelor organizată de Camera de Comerț și Industrie a României, SALUBRIZARE SECTOR 5 S.A. a obținut locul III la categoria Servicii, grupa Colectarea deșeurilor nepericuloase, pentru rezultatele economice din 2022.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati