Stadiul lucrărilor la Podul Mare din Cișmigiu. Viceprimar: Bolta podului a fost consolidată – FOTO

Rampele de acces ale Podului Mare din Parcul Cişmigiu au fost refăcute, iar bolta sa a fost consolidată, a anunţat viceprimarul Capitalei Horia Tomescu.

Viceprimarul Horia Tomescu a anunţat că au trecut trei luni din cele opt luni de implementare a investiţiei „Reabilitarea Podului Mare din Parcul Cişmigiu”, fiind refăcute rampele de acces ale podului şi consolidată bolta acestuia.

El a mai spus că o echipă de restauratori recondiţionează elementele decorative deteriorate.

Foto: Facebook / Horia Tomescu
„Au trecut 3 din cele 8 luni de implementare a investiţiei «Reabilitarea Podului Mare din Parcul Cişmigiu», lucrare executată de Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial. Rampele de acces ale podului au fost refăcute, bolta podului a fost consolidată. O echipa de restauratori recondiţionează elementele decorative deteriorate”, a scris Horia Tomescu, vineri, pe Facebook.
  • El a menţionat că elementele decorative dispărute sunt recreate după fotografii de epocă şi vor fi identice cu cele originale.
Viceprimarul a adăugat că deşi „este o lucrare de mici dimensiuni, sunt încrezător că aceasta va fi printre primele investiţii finalizate înainte de termenul limită din contract pentru Primăria Municipiului Bucureşti din ultimii 33 de ani”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati