Stația de betoane Bujoreni din Sectorul 6 a fost închisă de primarul Ciucu

0
283

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a dispus încetarea activității a stației de betoane Bujoreni din proximitatea blocurilor Exigent Plaza.

Decizia se bazează pe sesizările repetate ale locatarilor din zonă cu privire la praful și poluarea produse din cauza organizării defectuoase de șantier, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Șantierul avea o autorizație din iunie 2020.

De asemenea, edilul a transmis pe pagina de Facebook că Poliția Locală este “incomparabil mai prezentă decât în trecut” și că sesizările cetățenilor sunt luate în considerare.

În plus, Ciprian Ciucu a atras atenția că cei care au șantiere în Sectorul 6 “ar trebui să ia avertismentul foarte în serios”.

“1. Aviz amatorilor care nu respectă normele de mediu și organizarea de șantier;
2. Sesizați, sunați la Poliția Locală, scrieți pe grupul “Pentru Sectorul 6”. Sesizările dumneavoastră sunt luate în seamă;
3. Poliția Locală este incomparabil mai prezentă decât în trecut. Nu am ajuns încă la nivelul pe care mi-l doresc, dar ca în orice proces profund de reformă, este nevoie de timp și de reîmprospătare.

Mergem în direcția bună.
P.S. Cei care au șantiere în Sectorul 6 ar trebui să ia avertismentul foarte în serios. Avem cetățeni implicați, avem ochi peste tot. Și voință!”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.