STB modernizează flota de vehicule utilitare și pentru intervenții – FOTO

STB SA anunță, într-o postare pe Facebook, că începe procesul de modernizare a flotei de vehicule utilitare și pentru intervenții prin achiziția mai multor autoutilitare.
  • Potrivit sursei citate, noile autoutilitare sunt moderne și respectă cele mai exigente standarde de poluare și reducere a zgomotului, oferind în același timp un consum redus și condiții optime de lucru pentru personalul direcțiilor de intervenții și infrastructură ale STB SA.
Foto: Facebook / Societatea de Transport București – STB SA
De asemenea, mașinile sunt dotate cu aer condiționat pentru șofer și cei doi pasageri și vor fi echipate cu stații de comunicație pentru eficientizarea operațiunilor, sistem de monitorizare prin GPS pentru intervenții mai rapide și de monitorizare a consumului de combustibil.
  • ”În următoarea perioadă, STB SA va continua procesul de modernizare a flotei de intervenții, eficientizând astfel viteza și calitatea cu care sunt realizate lucrările de reparații și modernizare la calea de rulare a tramvaielor și a stațiilor de transport public”, completează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati