Tătaru cere un control amănunțit la Spitalul „Victor Babeş”, după moartea unei paciente

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a cerut inspectorilor sanitari de stat de la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bucureşti să facă o evaluare a procedurilor operaționale de lucru şi a atribuţiilor din fişele de post la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti, unde o pacientă a murit după ce ar fi fost detubată din greşeală de un brancardier.

Ministerul Sănătăţii a transmis, vineri, că, la solicitarea ministrului Nelu Tătaru, inspectorii sanitari de stat din cadrul DSP Bucureşti vor face o evaluare a procedurilor operaționale de lucru şi a atribuţiilor din fişele de post în cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Bucureşti, scrie spotmedia.ro.

„Este o primă evaluare şi, în funcţie de cele constatate, vor fi luate şi alte măsuri, dacă se impun, în conformitate cu atribuţiile legale ce revin reprezentantilor MS”, au arătat reprezentanţii ministerului.

O pacientă de la Spitalul ”Victor Babeş din Bucureşti a murit, după ce ar fi fost detubată din greşeală de către un brancardier, iar poliţiştii şi procurorii au demarat o anchetă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati