TVR a primit licențe CNA pentru două noi posturi de folclor și sport

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a aprobat joi în unanimitate acordarea licenţelor pentru difuzarea pe satelit şi în sistem digital terestru a posturilor de televiziune TVR Folclor şi TVR Sport, potrivit unui comunicat al televiziunii publice.

Cu aceste două noi canale, TVR ajunge la 14 posturi.

În 2022, TVR a primit de la bugetul de stat o finanțare de circa 80 de milioane de euro. În plus, canalele TVR încasează și de pe piața de publicitate zeci de milioane de lei anual, scrie g4media.ro.

TVR SPORT îşi propune să transmită şi să promoveze o gamă largă de sporturi, care va genera o varietate de opţiuni pentru telespectatori. Acest lucru va ajuta publicul să descopere şi să se implice în sporturi noi şi interesante.

Înfiinţarea celor două noi posturi, TVR FOLCLOR şi TVR SPORT, a fost aprobată de Consiliul de Administraţie al TVR în şedinţa din 16 februarie a.c.

SRTv deţine, în prezent, 12 posturi de televiziune naţionale, internaţionale şi teritoriale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR INFO, TVR CULTURAL,TVR Internaţional, TVR MOLDOVA, TVR CRAIOVA, TVR IAŞI, TVR TIMIŞOARA, TVR CLUJ şi TVR TG.MUREŞ, care sunt accesibile atât prin canale TV tradiţionale, cât şi online prin platforma TVR+.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati