ULTIMA ORĂ / Orban – reacție VIRULENTĂ la adresa lui Cîțu: Îi solicit să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze

Liderul PNL Ludovic Orban a reacționat după ce premierul Florin Cîțu a făcut primele declarații sâmbătă, la ora 14:00, la Palatul Victoria, după apariția dosarului penal din SUA: ULTIMA ORĂ / Orban – reacție VIRULENTĂ la adresa lui Cîțu: Îi solicit să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze.

În context, premierul Cîțu a declarat că până acum nu l-a informat pe președintele Klaus Iohannis despre reținerea sa în SUA, în urmă cu 20 de ani, după ce a condus băut, pentru că nu a „considerat relevant”, iar cazierul său în România este „curat”: „Poate ar fi trebuit să spun acest lucru”. El a mai spus că a discutat acum cu Iohannis, că în niciun caz ceea ce s-a întâmplat în SUA nu este o faptă penală, cu un „delict” și că nu s-a gândit „niciun moment să demisioneze”.

”Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca, în următoarea declarație publică, să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui.

Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine, că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului, în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut susținerea mea pentru cele mai importante funcții în stat.”, transmite Ludovic Orban pe pagina sa de facebook.

LIVE Florin Cîțu, despre arestarea din SUA: Nu m-am gândit niciodată la demisie/ Propunerea pentru Ministerul Finanțelor e Dan Vâlceanu

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati