Un bărbat din Bucureşti care se dădea medic a fost reţinut. Acesta ar fi violat și agresat sexual minori

Un bărbat de 37 de ani din Bucureşti care pretindea că este medic şi este suspectat de mai multe acte de agresiune sexuală şi viol asupra unor minori a fost reţinut de poliţişti.

Anchetatorii i-au percheziţionat locuinţa, unde au găsit instrumentar medical, dar şi ştampile şi alte înscrisuri, scrie news.ro.

”La data de 21.09.2020, la o secţie de poliţie s-a prezentat o persoană, însoţită de fiul său minor, care a reclamat faptul că în urmă cu câteva zile, băiatul ar fi fost agresat sexual de către un bărbat, care s-a prezentat ca fiind medic şi care l-a atins în zonele intime.

Din datele furnizate la acel moment reieşea faptul că minorul a fost condus la adresă de către un alt băiat, de vârstă apropiată”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar investigaţiile efectuate au condus la identificare altor 3 minori au interacţionat cu persoana indicată drept medic.

Potrivit acestora, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe probe – ştampile, instrumentar medical, halate de tip medical şi documente care i-ar fi atestat profesia.

Bărbatul a fost condus la audieri şi ulterior reţinut.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati