Un bărbat din Bucureşti care se dădea medic a fost reţinut. Acesta ar fi violat și agresat sexual minori

0
538
Politie
sursa foto: Facebook - Poliția Română

Un bărbat de 37 de ani din Bucureşti care pretindea că este medic şi este suspectat de mai multe acte de agresiune sexuală şi viol asupra unor minori a fost reţinut de poliţişti.

Anchetatorii i-au percheziţionat locuinţa, unde au găsit instrumentar medical, dar şi ştampile şi alte înscrisuri, scrie news.ro.

”La data de 21.09.2020, la o secţie de poliţie s-a prezentat o persoană, însoţită de fiul său minor, care a reclamat faptul că în urmă cu câteva zile, băiatul ar fi fost agresat sexual de către un bărbat, care s-a prezentat ca fiind medic şi care l-a atins în zonele intime.

Din datele furnizate la acel moment reieşea faptul că minorul a fost condus la adresă de către un alt băiat, de vârstă apropiată”, a transmis, joi seară, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost preluate de Biroul Agresiuni Sexuale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, iar investigaţiile efectuate au condus la identificare altor 3 minori au interacţionat cu persoana indicată drept medic.

Potrivit acestora, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe probe – ştampile, instrumentar medical, halate de tip medical şi documente care i-ar fi atestat profesia.

Bărbatul a fost condus la audieri şi ulterior reţinut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.