Un bărbat, urmărit international după ce a agresat un italian într-o pădure din Italia, prins în Sectorul 5

0
160
sursa foto: Facebook -Politia Romana

Un bărbat, urmărit international după ce a agresat un italian într-o pădure din Italia, a fost prins, marţi, în Sectorul 5 din Bucureşti. Pe numele românului era emis mandat de arestare din 13 aprilie de către autorităţile italiene.

”În această dimineaţă, în jurul orei 08:30 poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Capitalei au depistat pe o stradă din Sectorul 5 un bărbat căutat de autorităţile  judiciare italiene. Pe numele bărbatului cu cetăţenie română era emis un mandat european de arestare din data de 13 aprilie a.c., pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată pe teritoriul Italiei”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că bărbatul şi-ar fi transportat victima într-o pădure, unde ar fi agresat-o.

”După ce a fost depistat, bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Capitalei  în vederea luării măsurilor legale. Pentru depistarea  bărbatului urmărit international s-a efectuat schimb de date şi informaţii cu autoritatile judiciare italiene prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Inspectoratul General al Poliţiei Române”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.