UPDATE Hala Obor a fost închisă temporar de către comisarii ANPC – VIDEO

1
6100
Piata Obor Bucuresti
Foto: Facebook / Piata Obor Bucuresti

UPDATE Halele Centrale Obor din Bucureşti au fost închise temporar după ce comisarii de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor au găsit vitrine neigienizate, produse nesigure sau expirate puse în vânzare.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunță că s-a închis temporar Hala Centrală din Obor, însă nu și piața, cea mai mare piață din țară. Acesta asigură faptul că cei care îi trec pragul ” vor găsi cele necesare la restul de facilități deschise, în plină siguranță”.

Hala Obor a fost închisă temporar de către comisarii ANPC.

„În această unitate, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au dispus măsura de oprire temporară prestări servicii”, scrie pe afişul de la intrarea în piaţă.

ANPC a demarat recent o serie de controale în toată ţara pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale din domeniu.

Luni, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au dispus suspendarea activităţii pe o durată de cel mult 6 luni pentru Piaţa Berceni, implicit a tuturor operatorilor economici care activau în interior, fiind retrase definitiv de la comercializare circa 900 kg de produsele alimentare cu deficienţe (preparate din carne şi produse lactate).

Au fost verificaţi 26 de operatori economici şi, în urma acestor acţiuni, comisarii CRPCR Bucureşti-Ilfov au aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 136.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. „Bomba cu ceas” a comertului agro-alimentar si nu numai a Bucurestiului, plina de agenti de paza (BGS) platiti ca sa-i apere pe „comercianti”si care sunt mai mult sau mai putin „producatori” dar, cu exceptia unui echipaj cu punct fix al PL S2 (Servicul Circulatie Rutiera), lipsita quasi-permanent de agentii de politie locala (de la Ordine Publica si/sau Protectia Mediului), altminteri platiti spre a apara drepturile cetatenilor la produse si servicii cu calitate pe masura preturilor, la un mediu curat si la o atitudine decenta !! IN ATENTIA DIR. GEN. DAIANA TANASESCU, aflata cu imputernicire la conducerea Politiei Locale a Sectorului 2 :
    Semnalez pe aceasta cale si fac publica indignarea ce mi-a creat-o incercarea – initial sub semnul anonimatului (numar privat si neasumarea identitatii)- unei reprezentante (!) a Politiei Locale a Sectorului 2, care, in mod abuziv, m-a abordat telefonic ieri, 23.11.2021, la h 16:13, cu intentia de intimidare si nicidecum de a raspunde si a se implica – pe masura atributiilor de serviciu din Legea nr.155/2010 a Politiei Locale, din Legea nr.188/1999 a functionarului public ori din perspectiva Codului Etic si Deontologic al Functionarului Public, in speta a celui din subordinea si aflat in plata administratiei publice locale, respectiv a Consiliului Local al Sectorului 2. Se pare ca in Sos. Pantelimon nr. 27 este nevoie de o serioasa verificare a nivelului de pregatire a intregului personal (dupa modelul altor sectoare ale Bucurestiului), incepand cu dreptul la petitionare al cetateanului si continuand cu prevederile Codului Penal privind infractiunile de serviciu sau in legatura cu serviciul ! Succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.