UPDATE Hala Obor a fost închisă temporar de către comisarii ANPC – VIDEO

UPDATE Halele Centrale Obor din Bucureşti au fost închise temporar după ce comisarii de la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor au găsit vitrine neigienizate, produse nesigure sau expirate puse în vânzare.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunță că s-a închis temporar Hala Centrală din Obor, însă nu și piața, cea mai mare piață din țară. Acesta asigură faptul că cei care îi trec pragul ” vor găsi cele necesare la restul de facilități deschise, în plină siguranță”.

Hala Obor a fost închisă temporar de către comisarii ANPC.

„În această unitate, reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au dispus măsura de oprire temporară prestări servicii”, scrie pe afişul de la intrarea în piaţă.

ANPC a demarat recent o serie de controale în toată ţara pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale din domeniu.

Luni, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au dispus suspendarea activităţii pe o durată de cel mult 6 luni pentru Piaţa Berceni, implicit a tuturor operatorilor economici care activau în interior, fiind retrase definitiv de la comercializare circa 900 kg de produsele alimentare cu deficienţe (preparate din carne şi produse lactate).

Au fost verificaţi 26 de operatori economici şi, în urma acestor acţiuni, comisarii CRPCR Bucureşti-Ilfov au aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 136.000 lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati