Valeriu Gheorghiţă: Sunt 578 de centre de vaccinare anti-COVID active la nivel naţional

0
78

Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, a precizat că la nivel naţional sunt active 578 de centre de vaccinare anti-COVID, 269 pentru etapa I, 212 pentru etapa a II-a şi alte 97 gestionate de MApN şi MAI.

 

 

„Numărul de centre de vaccinare active, la acest moment, la nivel naţional. Sunt 578 de centre, din care pentru etapa I, care continuă efectuarea rapelului, 269 de centre, aceste urmează să fie închise în perioada următoare, după ce se definitivează etapa de vaccinare cu doza de rapel. Am şi cerut, până vineri, de la Direcţiile de Sănătate Publică, să ni se comunice centralizat momentul în care se va termina rapelul pentru fiecare centru şi data la care se preconizează închiderea acestor centre”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, marţi, la Palatul Victoria.

Şeful CNCAV a precizat că pentru etapa a II-a de vaccinare sunt prevăzute 212 centre cu 337 de fluxuri, „asigurând o capacitate de vaccinare de circa 20.220 de persoane”.

La toate acestea se adaugă 97 de centre din reţeaua MAI şi MApN,  a completat Valeriu Gheorghiţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.