Victor Costache, despre demisia de la Ministerul Sănătăţii: Voi povesti mai târziu contextul/Mă voi întoarce în primă linie, la pacienți

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a declarat, vineri seară, că decizia de a demisiona a fost luată „într-un anumit context” despre care va povesti ulterior, afirmând că se va întoarce ”în prima linie”, la pacienții săi.

„Știți  cum sunt demisiile miniștrilor – în momentul în care ești ministru faci parte dintr-un cabinet, dintr-o echipă și unii miniștri mai și demisionează. (…) A fost o decizie care s-a luat într-un anumit context despre care cred că se va povesti mai târziu. (…) Sunt medic, am depus un jurământ și niciodată în cariera mea nu am părăsit un proiect pe care l-am început. Mă veți vedea în prima linie a acestei crize. Mă voi întoarce la pacienții mei și voi rămâne alături de echipa de la Ministerul Sănătății atâta timp cât va fi nevoie. Nu sunt dezamăgit. Orice experiență este bună, în special ca ministru”, a declarat Victor Costache, la Antena 3.

Victor Costache a precizat că nu a avut reproșuri directe din partea premierului Ludovic Orban. „Nu am avut reproșuri directe, dar probabil vom citi în media în perioada următoare”, a afirmat fostul ministru.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati