VIDEO / Florescu: Milioane de euro, risipite de două ori pe un părculeţ din Sectorul 6

Milioane de euro sunt risipite pe un părculeț reamenajat de două ori într-un an, susţine liderul PMP Sector 6, Ştefan Florescu.

  • Este posibil doar in Sectorul 6! Furtul din banii publici a devenit o obișnuință pentru primarul mUtU, mai ales acum pe ultima sută de metri a mandatului său!

mobilier sector 6 parculetparculet sector 6

Priviti cu cât dispreț fată de cetățeni, acesta continuă sa cheltuiască bugetul local doar in interesul său, reamenajând un părculeț din Sectorul 6 în care, in urma cu un an a schimbat aparatele de joaca, a recondiționat fântâna arteziană, băncile au fost înlocuite, investiția ridicându-se la câteva milioane de euro!”, a scris Florescu pe Facebook.

Milioane de euro risipite pe un părculeț reamenajat de două ori intr-un an…este posibil doar in Sectorul 6!Furtul din banii publici a devenit o obișnuință pentru primarul mUtU, mai ales acum pe ultima sută de metri a mandatului său!Priviti cu cât dispreț fată de cetățeni, acesta continuă sa cheltuiască bugetul local doar in interesul său, reamenajând un părculeț din Sectorul 6 în care, in urma cu un an a schimbat aparatele de joaca, a recondiționat fântâna arteziană, băncile au fost înlocuite, investiția ridicându-se la câteva milioane de euro!Astăzi, alte milioane sunt cheltuite pe o altă reamenajare a aceluiaș părculeț, asta doar din plăcerea cruntă a primarului mUtU de a umfla conturile firmelor de casă ale acestuia și pentru a-și trage comisionul provenit din aceste lucrări! Jalnic…dar din păcate, adevărat!#hotiilapuscarie #primariasectorului6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Luni, 25 mai 2020


El a adăugat că “astăzi, alte milioane sunt cheltuite pe o altă reamenajare a aceluiaș părculeț, asta doar din plăcerea cruntă a primarului mUtU de a umfla conturile firmelor de casă ale acestuia și pentru a-și trage comisionul provenit din aceste lucrări”.

Jalnic…dar din păcate, adevărat!”, a conchis Florescu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati