VIDEO Gabriela Firea, mesaj pentru români de Paște: Vă rog, stați acasă!

Primarul municipiului Bucureşti, Gabriela Firea, a transmis sâmbătă, un mesaj video pe pagina sa de Facebook în care le cere tuturor oamenilor să rămână acasă, oricât de greu ar fi în această perioadă, pentru a nu fi compromis acest sacrifiu de o lună de zile. Ea spune că mai bine oamenii sunt plictisiţi, nerăbdători, mai bine fără petreceri şi fără tradiţie decât pacienţi.

„Îi rog pe bunicii şi părinţii noştri să stea acasă în aceste zile, să nu se lase convinşi poate de un prieten, poate de un vecin, să rişte, să iasă din casă doar până la colţul străzii pentru că se pot întâlni cu alte persoane care sunt deja infectate, din dorinţa de a aduce în case Lumină, Lumina Sfântă. Este posibil să se îmbolnăvească şi nu se ştie care va fi urmarea după ce se contaminează. Poate să fie bine, dar poate să nu fie bine”, a transmis primarul.

Firea a mai spus gospodinelor să nu cheme invitaţi la masa de Paşte, iar tinerilor să nu meargă sau să organizeze petreceri după Înviere, aşa cum obişnuiau să facă în alţi ani.

Va rog, stati acasa. Nu socializati. Mai bine plictisiti si singuri decat bolnavi in terapie. Dati o mana de ajutor doctorilor, stand acasa. Protejati-va! Viata merira orice sacrificiu🙏💜

Publicată de Gabriela Firea pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati