VIDEO/ Piedone a premiat elevii și profesorii de 10: ”Sectorul 5 va concura cu marile sectoare ale Bucureștiului. Am planuri pe următorii 5 ani”

1
268
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a premiat elevii și profesorii de 10 din sectorul pe care îl conduce.
  • Edilul spune că astăzi, „când lumea largă sărbătorește dascălii de pretutindeni”, el are onoarea să premieze învățătura, ambiția, munca, excelența și perfecțiunea la catedră!

De asemenea, Piedone a precizat că pe viitor Sectorul 5 trebuie să performeze și că va concura cu marile sectoare ale Bucureștiului.

  • El a anunțat ”în modul cel mai oficial”, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 5: ”Am proiecte pe următorii 5 ani”.

”Când ești perfect, meriți admirația și respectul tuturor!

Astăzi, când lumea largă sărbătorește dascălii de pretutindeni, am onoarea să premiez învățătura, ambiția, munca, excelența și perfecțiunea la catedră!

Aplaud, respect, sunt mândru și mă înclin în fața elevilor noștri de 10… curat! Când iei media zece la examenul de bac sau de capacitate, în opinia mea… ești cel mai bun dintre cei buni! Eu, Piedone, îți mulțumesc și-ți spun simplu: TE RESPECT! Pentru că EȘTI MODELUL de care comunitatea ta are mare nevoie!

Desigur, perfecțiunea nu se mișcă niciodată fără motorul perfect!

Dascălii care v-au condus spre 10 curat, merită, desigur, UN MUNTE DE RESPECT!

Doamnelor și domnilor profesori emeriți, stimați elevi campioni, VĂ MULȚUMESC!

Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a scris primarul pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] „Să terminăm cu zvonurile că Piedone candidează la Primăria Capitalei! (…) Voi rămâne la 5, am proiecte pe următorii 5 ani (…) proiecte de dezvoltare (…). În timpul campaniei electorale, eu am să plec în concediu. Până atunci am să muncesc. Eu sunt cel care încerc să fac. Dumneavoastră sunteţi cei care (…) vedeţi dacă s-a făcut sau nu s-a făcut de către administraţia mea”, a spus Cristian Popescu Piedone, în cadrul unui eveniment în cadrul căruia au fost premiaţi cu câte 10.000 de lei elevii care au obţinut nota 10 la examenele de Capacitate … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.