VIDEO / Președintele PMP Sector 6 Ștefan Florescu prezintă noi imagini cu ceea ce se-ntâmplă azi în acest sector: Bani risipiți pe lucrări de mântuială, pe care primarul mUtU le decontează zilnic fără a le face recepțiile!

Ștefan Florescu, liderul PMP Sector 6 din Capitală, a prezentat noi imagini cu ceea ce se-ntâmplă în sector, cum ”asfaltarea străzilor din Sectorul 6 a devenit o afacere profitabilă pentru asfaltatori, aceștia decopertând zilnic străzile și trotuarele bune, ulterior fiind asfaltate cu un strat foarte subțire de bitum…bani risipiți pe lucrări de mântuială, pe care primarul mUtU le decontează zilnic fără a le face recepțiile”.

  • ”Se-ntâmplă azi in 6…cine face și desface, are toată ziua ce face! Din păcate, pe banii noștri!

Asfaltarea străzilor din Sectorul 6 a devenit o afacere profitabilă pentru asfaltatori, aceștia decopertând zilnic străzile și trotuarele bune, ulterior fiind asfaltate cu un strat foarte subțire de bitum…
Asta se întâmplă zilele acestea printre blocuri, acolo unde, oamenii s-au saturat de disconfortul creat de firmele de construcții, atât din cauza mizeriei, cât și al zgomotului!
Bani risipiți pe lucrări de mântuială, pe care primarul mUtU le decontează zilnic fără a le face recepțiile, iar după câteva zile constatăm că lucrările trebuiesc refăcute cu bani tot din Bugetul Local!

  • Nu v-ați saturat, oameni buni?”, a transmis Florescu pe o rețea de socializare.

Se-ntâmplă azi in 6…cine face și desface, are toată ziua ce face! Din păcate, pe banii noștri!✅ Asfaltarea străzilor din Sectorul 6 a devenit o afacere profitabilă pentru asfaltatori, aceștia decopertând zilnic străzile și trotuarele bune, ulterior fiind asfaltate cu un strat foarte subțire de bitum…✅ Asta se întâmplă zilele acestea printre blocuri, acolo unde, oamenii s-au saturat de disconfortul creat de firmele de construcții, atât din cauza mizeriei, cât și al zgomotului!✅ Bani risipiți pe lucrări de mântuială, pe care primarul mUtU le decontează zilnic fără a le face recepțiile, iar după câteva zile constatăm că lucrările trebuiesc refăcute cu bani tot din Bugetul Local!Nu v-ați saturat, oameni buni?#hotiilapuscarie #primariasector6bucuresti

Publicată de Stefan Florescu pe Joi, 11 iunie 2020

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati