Vouchere educaţionale pentru profesorii din învăţământul preuniversitar din Sectorul 5

Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural şi de Tineret „Ştefan Iordache” şi Direcţia Generală Învăţământ, Cultură şi Sport, acordă vouchere educaţionale profesorilor din învăţământul preuniversitar de stat din Sectorul 5, în scopul achiziţionării de cursuri de dezvoltare a competenţelor digitale pentru utilizarea metodelor şi platformelor digitale.

Valoarea unui voucher este de 1.000 de lei/beneficiar şi este oferit gratuit profesorilor, din bugetul local al Sectorului 5.

Obiectivul programului îl constituie participarea profesorilor la cursuri în vederea pregătirii acestora pentru următoarele activităţi:

susţinerea cursurilor online;

operarea în sistemele de digitalizare în evaluarea competenţelor elevilor

folosirea platformelor educaţionale şi instrumente de evaluare online.

Proiectul se desfăşoară pe perioada anului bugetar 2021, iar 1200 de cadre didactice au depus cerere pentru acest proiect.

Cursurile se vor desfăşura în perioada iulie – noiembrie 202, la centrele de formare profesională acreditate de către Ministerul Educaţiei.

Lista completă a furnizorilor şi a Centrelor de formare profesională care acceptă Vouchere educaţionale poate fi consultată pe site-ul www.cultural5.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati