Zeci de copii din Sectorul 3 au primit lapte praf, distribuit de primărie

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, a distribuit până în prezent lapte praf pentru 53 de copii cu vârste cuprinse între 0 – 12 luni. Această inițiativă face parte din eforturile constante de a sprijini comunitatea și de a veni în ajutorul celor care se confruntă cu dificultăți în asigurarea necesităților de bază ale copiilor lor.

În conformitate cu normele în vigoare, laptele praf se distribuie pentru luna în curs și nu retroactiv, iar cantitatea de lapte praf de care poate beneficia un sugar este de maxim 6.000 gr(maxim 10 cutii)în funcție de recomandarea medicului de familie.

Cei interesați se pot adresa Centrului de Sprijin pentru Prevenirea Abandonului, situat în Str. Vasile Lucaciu nr. 34, Sector 3, după următorul program:

  • luni, marți, miercuri, joi între orele 09:00 – 15:00;
  • vineri între orele 09:00 – 12:00.

Laptele praf se distribuie gratuit, pe baza prescripţiei medicale eliberată de medicul de familie și a cărții de identitate a solicitantului, numai pentru copiii care nu beneficiază de lapte matern.

Mai multe informații despre programul de acordare a laptelui praf se pot obține zilnic la numărul de telefon 0728.729.762.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati