Cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria, Happy Restaurants, intră în România

0
446
Happy Restaurants, cel mai mare lanț de restaurante din Bulgaria, premiat cel mai bun restaurant din Londra, vine în România.
Primul restaurant din România este planificat să se deschidă la sfârșitul primei jumătăți a anului 2024, în AFI Cotroceni, cu o suprafață de aproximativ 730 mp, notează economica.net.

Intrarea în România face parte din planul de dezvoltare globală a companiei, care vizează creșterea de la 40 la 70 de locații până în 2030 și atingerea de noi piețe, inclusiv Emiratele Arabe Unite (Dubai).

Pe piața locală, Happy Group intenționează să deschidă cel puțin 5 restaurante în următorii 5 ani în București, arată sursa citată.

„Prospectăm piața românească de ceva timp și suntem încântați că împreună cu echipa CBRE reușim să aducem brandul nostru pe piața locală. Suntem încrezători că această mutare strategică va deschide o nouă pagină de succes în istoria Happy, acum în România. Primul pas este făcut deja pentru că Happy Restaurants este cunoscut de o parte dintre românii care își petrec vacanțele în Bulgaria sau în alte orașe din Europa, iar în curând vom avea onoarea de a-i primi în restaurantele noastre și de aici”, spune Ivan Popov, CEO al Happy Restaurants.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.